VEGETAR BURGERS




Hej venner!

En gang i mellem kan det være dejligt med en kødfri dag. Visse mennesker kan godt blive skeptiske når de hører ordet 'rødbedebøffer' - og det forstår vi godt. ;-) Men når det er så er sagt, så smager rødbedebøfferne helt vildt godt. Faktisk smagte de næsten som en normal hakkebøf. Det er grundet paneringen og rødbedernes sødme. Vi tror, at bøfferne egner sig bedst i en burger med en masse andet tilbehør. Kast dig ud i det, det er sjovt, nemt og lækkert.
Burgerbollerne er også hjemmebagte, hvilket vi klart kan anbefale. Vores blev sprøde og lækre med en gylden overflade, fordi vi penslede dem med æg.
Vi havde salat, agurk, peberfrugt og lidt ketchup i vores burgerboller. Andet var ikke nødvendigt.

Vi brugte frisk salat fra vores skønne køkkenhave!
Til otte bøffer:

500 g rødbeder
200 g knoldselleri
200 g kartofler
250 g frisk gedeost
2 løg, revne
3 skiver brød uden skorpe, smuldret
frisk basilikum
2 spsk mel
rasp
olie til stegning

Pesto: Du kan finde opskriften på pesto her.

Kog rødbederne, til de er helt møre. Skær kartoflerne og knoldsellerien i mindre stykker og kog dem møre for sig. Mos de tre grøntsager sammen, og bland det med gedeost, løg, gedeost, toastbrød, mel, frisk basilikum og salt og peber. Hvis farsen er lidt for tynd, kan der altid tilsættes ekstra mel. Lad farsen hvile en lille halv time. Form bøfferne og vend dem i rasp - steg i rigeligt med olie.



Flinke hilsner 


Marie og Marie



Ingen kommentarer:

Send en kommentar