BØNNESALAT




Hej venner!

Nu er det jo for alvor ferie og hvor er det skønt. I håb om varmere himmelstrøg rejser vi til henholdsvist Frankrig og USA. Det bliver fantastisk! Dog kan vi slet ikke vente med at komme hjem til hinanden igen - og selvfølgelig dele de nok noget forskellige kulinariske oplevelser vi hver i sær har fået med os.
Dette er en enkel og hurtiglavet sommersalat. Edamebønnerne kombineret med andebrystet giver salaten et asiatisk præg. Kast jer ud i det!





200 g andebryster
Tilpas mængde salat - her er det frisk fra køkkenhaven!
100 g cherrytomater
1 pære
200 g grønne bønner
100 g edamebønner
1 avokado
cashewnødder
peanuts

Steg andebrysterne - de må gerne være let rosa i midten. I en salat er det lækrest, når kødet er helt køligt, så sæt lidt tid af til nedkøling. Kog de grønne bønner i et par minutter i let saltet vand - det samme med edamebønnerne. Vi gjorde det i to forskellige gryder, men det kan også gå i én. Skær salat, tomat, pærer og avokado ud. Hæld nødder udover.

Dressing:

Dijonsennup
en lille smule soya
honning
olivenolie
salt og peber

Find en passende smagsbalance!




Flinke og sommerlige hilsner


Marie & Marie





Ingen kommentarer:

Send en kommentar