KRYDREDE MIDDELHAVSRULLER




Hej venner!

Sommeren er på vej! Vi fejrer det med dejlige, krydrede middelhavsruller der får tænderne til at løbe i vand bare ved tanken. 

Til 8 ruller: 

Fladbrød: 

5 dl speltmel 
1/2 tsk salt 
1/2 tsk bagepulver
2,25 dl kogende vand

Bland mel, bagepulver og salt og hæld vand over. Ælt godt sammen. Del dejen i 8 lige store kugler, og rul brødene meget tyndt ud med kagerulle. Steg brødene mørkplettede på begge sider, på en meget varm pande uden fedtstof. Læg de færdige brød i en lukket pose, så dampen kan gøre dem bløde og klar til spisning. 



Lammekød: 

400 g hakket lammekød
2 spsk olivenolie 
1 spsk kanel 
2 tsk spidskommen 
Salt og peber 
Chiliolie 

Hæld olie på en varm pande, og svits krydderierne kort. Kom derefter kødet på, og lad det stege sammen med chiliolie, salt og peber. Smag til, så krydderierne får den rette balance. 


Andet fyld: 

1 portion hummus (klik her
3 små skoleagurker (disse giver en sødere smag og er saftigere i kødet) 
100 g oliven 
150 g feta 
1 salathoved
2 snackpeberfrugter 
Et par store håndfulde persille 


Ved servering: 

Server rullerne med det fyld du ønsker. 



Flinke hilsner

Marie & Marie 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar