RISOTTO



Hej venner!

Hmm, risotto er da noget af det bedste. Der findes et væld af varianter - vi har valgt at lave en mere enkel (dog lidt mindre fed) udgave i denne omgang.

300 g fennikel
75 g skalotteløg
1 fed hvidløg
2 spsk olivenolie
250 risottoris
2 dl hvidvin
1 nip safran
8 dl boullion
3 laurbærblade
3 spsk friskrevet parmesan
salt og peber

Skær top og bund af fenniklen og skær den ud i grove tern. Steg løg, hvidløg og fennikel i olien ved middelvarme i ca. 5 minutter. Husk at røre hele tiden. Tilsæt lidt safran undervejs. Put så risene i og steg videre nogle minutter, tilsæt 2 dl hvidvin, mere safran, laurbærblade og peber. Lad det stege indtil vinen er opsuget. Tilsæt boullionen lidt af gangen og lad det koge uden låg i mens du rører.
Risotto skal være grødagtigt, og risen skal have let bid. Nyd det!

Flinke hilsner 

Marie & Marie 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar