ÆBLE/INGEFÆRSIRUP


Hej venner!

Et af weekendens mål, var at koge en dejlig æble/ingefærsirup, der kan gøre min morgengrød lidt mere spændende. Målet er hermed nået! Jeg tror også siruppen kan bruges i stedet for saftevand, bare fortyndet en lille smule, da den har en virkelig lækker, blød smag - og en smuk ravagtig farve.  Og oven i købet var det helt vildt nemt. Man skal ikke være bange for at koge længe på den. Har selv en tendens til at være lidt utålmodig  når det gælder den slags ting, men resultatet bliver altså bare lidt bedre, når siruppen er lidt tykkere i konsistensen. 



Til ca. 30 cl: 

1 l god æblejuice eller most 
7 spsk rørsukker
et lille stykke ingefær, skrællet 

Kon ingredienserne i en gryde og lad det koge til det er reduceret til ca. 1 tredjedel, eller til det har den rette konsistens. Tilføj evt. mere sukker, hvis det ikke vil blive tykt. 



Flinke hilsner

Marie


Ingen kommentarer:

Send en kommentar