PISTACIEKONFEKT





Hej venner!

Glædelig jul! 
Har, her i december, gået og været rigtig hemmelighedsfuld. En af hemmelighederne er denne - citronmarcipan med tranebær, hvid chokolade og pistacie. Disse er perfekte som et led i en julegave, og det er altså for ikke at afsløre dem, at de kommer på sådan et uhandy tidspunkt - efter jul. Men altså: konfekt er jo konfekt og er lige lækkert året rundt. Desuden kan man jo bruge glasset som en lille nytårsværtindegave. :) 






30 små klumper marcipan af ca. 4 gram (afhænger af ønsket størrelse)
Revet skal fra to økologiske citroner.
150 gram hvid chokolade.
60 tørrede tranebær
60 gram usaltede pistacienødder
Eventuelt lidt frysetørrede hindbær til at rulle kuglerne i til sidst.

Start med at ælt citronskallen ind i maripanen. Det er vigtigt at citron fordeler sig godt. Når du har gjort det, deles marcipanen i 30 små 'plader'. I disse plader, kommer du to tranebær hver, og folder marcipanen rundt om, så de bliver til små kugler.
Når dette er gjort, smelter du chokoladen over vandbad. Når chokoladen er kold nok til at stille en finger i, kan du trille marcipanen først i chokoladen, og derefter i de finthakkede pistaciekerner, og eventuelt de frysetørrede hindbær.
Så enkelt er det!


Flinke hilsner 


Marie 





Ingen kommentarer:

Send en kommentar