CIBO IN ITALIANO







Hej venner!

Vi har lavet pizza. Den blev ret god, og ret italiano. Gør jer selv den tjeneste, og lav dejen og tomatsaucen fra bunden - de der færdigprodukter, er der nul personlighed og smag over.
Dertil lavede vi også bruschettas. En lækker italiensk forret, der er virkelig hurtig lavet.

Vores pizzadej var spændstig og lavet med grahamsmel og halv durummel. Ellers kom vi tomatsauce på - her er det meget forskelligt, hvordan det laves, men vores var lavet af to dåser flåede tomater, godt med olivenolie, (krydder)salt, peber og rørsukker.
Så bagte vi den med små mozzarellakugler i ca. et kvarter på 200 grader.
Efter bagningen puttede vi parmaskinke på - det er vigtigt at det er god kvalitet, så det er lækkert at få ind i munden. Derefter strøg vi rucula henover pizzaen og afsluttede med lidt olie. Prøv dig lidt frem, det er umuligt at ødelægge en pizza. (næsten)

Til bruchettaerne bagte vi selv vores flutés. Tomatblandingen bestod af snittede tomater, et fed presset hvidløg, kryddersalt, peber og olie. Igen er det vigtigt at prøve sig frem, indtil det smager godt. Selvom fluténe er hjemmebagt og lige taget ud af ovnen, er det lækrest, hvis du lige rister skiverne inden tomaten kommer på. Så får du en sprød overflade og det knaser sprødt.


Flinke hilsner 

Marie & Marie

Ingen kommentarer:

Send en kommentar