BROWNIES





Hej venner.

I sidste uge skulle vi på ssp-lejr. Friske, meldte vi os til at bage noget til hele lejren. Derfor lavede vi en giga portion brownies - for det kan de fleste da lide! Lejren var rigtig hyggelig, og kagerne var en stor succes og fangede lækker opmærksomhed til den kære blog.
Kagerne blev de klassiske chokoladebomber - delikat til vaniljeis, flødeskum, cremefraiche, friske bær, mm. En lækker smagsvariant er også at drysse med karamelliserede mandler og sharonfrugt.
Du kan tilføje nødder, appelsinskal eller lidt presset lime præcis som du vil. Vi valgte at lave dem helt plade, ideelt til en lejrskole. Vores ven, Tobias, kom med det tip at putte rosiner i. Det skulle give det en lækker balance mellem chokolade og frugt.

100 g smør
2 æg
3 dl sukker
1 1/2 dl hvedemel
4 spsk. kakao
1/2 vaniljestang
1 knivspids salt
100 g hakket chokolade

Mængde: 16 stk.

Smelt smørret og lade det køle af. Pisk æg og sukker sammen i en ny skål. I en tredje skål skal du blande mel, kakao, vanilje og salt. Bland de tre skåle sammen med den hakkede chokolade og rør godt rundt. Nu skal du smøre bageformen fordele dejen - den behøver ikke nå helt ud til kanterne. Brownien skal bage 175 grader i ca. 30 minutter. Husk at den endelig ikke må få for meget. Den må gerne være blidt blød og fudgy.

VIGTIG NYHED!

Like os på facebook og se blogindlæggene lige når de udkommer. Ekstra ting og sager sker også derinde, så like like like! http://www.facebook.com/MadMarieMad

Flinke hilsner 

Marie & Marie


ps. beklager dagens billedkvalitet. Lejrskoler er ikke stedet, hvor der er tid til de største kunstneriske udfoldelser. 


1 kommentar:

  1. Super lækker, og nem at lave!
    Jeg tilsatte også hasselnødder, det var ret godt:-)

    SvarSlet