HVOR DEJLIGT, HVOR RART






I dag valgte vi en mere udfordrende udgave af pasta med pesto. Vi lavede nemlig det hele selv. Det er ikke så svært som man skulle tro - så længe ingredienserne er hjemme, er det bare at gå i gang. Opskrifterne er uafhængige af hinanden, så du kan mixe og matche præcis som du vil. Vi lavede f.eks. en mangosalat som tilbehør.

Pasta

250 g hvedemel
250 g italiensk mel
5 æg
2 tsk salt

Start med at lægge melet ud på bordet som en lille pyramide. Bagefter former du et hul i toppen, som alle fem æg kan være i. Tilsæt salt. Ælt det godt og grundigt så det bliver helt ensartet.
Husk at lægge dejen i en pose når du ikke bruger det, så det ikke tørre ud!
Som I kan se på videoen, brugte vi en pastamaskine til at gøre dejen flad.

Pesto

1 plante basilikumblade
60 g pinjekerner
100 g parmesanost
olivenolie
2 fed hvidløg
salt og peber

Blend ingredienserne. Smag til med salt og peber, og brug olien til at få den rigtige konsistens.

Mangosalat

1 mango
1 kugle mozarella
75 g blandet bitter salat
Olie
salt og peber

Skær ingredienserne ud i passende stykker, skyl salaten og bland det hele sammen.


Flinke hilsner 

Marie & Marie 






Ingen kommentarer:

Send en kommentar